21.12.2009. / 18:38

Autor: Totalsport

Sandra Paović stigla u Hrvatsku

Nakon 11 mjeseci, koliko je nakon tragične nesreće provela u bolnici Francuskoj i na rehabilitaciji u švicarskom Nottwilu, hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović je konačno stigla u Hrvatsku

Sandra PaovićSandra PaovićNakon 11 mjeseci, koliko je nakon tragične nesreće provela u bolnici Francuskoj i na rehabilitaciji u švicarskom Nottwilu, hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović je konačno stigla u Hrvatsku.

Naša reprezentativka u Zagreb je stigla u subotu, u nedjelju je zajedno s ostatkom hrvatske reprezentacije prisustvovala proslavi Velikog dana HOO-a u Hrvatskom naradnom kazalištu, a u ponedjeljak ujutro je već bila na putu za svoj rodni Vukovar.

- Moram priznati da me dosta umorilo pakiranje i posljednje pripreme prije puta, nervoza. Doček koji su mi pripremili je bio odličan, na proglašenju u HNK su svi bili fenomenalni, ali je ipak sve to mali šok i veliko uzbuđenje za mene – objasnila je Sandra, za koju je ponedjeljak bio još jedan veliki dan:

- Idem kući i nadam se da neću dobiti infarkt od silnog uzbuđenja – kroz smjeh je rekla.

No, boravak kod kuće neće dugo trajati. Za početak samo tjedan dana.

- Za tjedan dan, odnosno 28. prosinca se vraćam u Zagreb jer je 29. prosinca promocija projekta „Možeš sve“. Mislim da će to biti super. Nisam još vidjela fim, ali mislim da će kroz njega ljudi moći dobiti bolju sliku o mom sportskom životu kakav je bio, zatim nesreći, ali u uspjehu koji sam ostvarila nakon nesreće. Prije filma je i koncert, tako da misli da će to biti super večer i da ćemo svi zabaviti.

Povratak u Hrvatsku za Sandru ne znači i prestanak rehabilitacije. Dapače, nakon promocije projekta „Možeš sve“ Sandra će se još nekoliko tjedana odmoriti, a zatim su pred njom ponovo mjeseci rada. Iako je izašla iz švicarske rehablilitacijske klinike i iako je ostvarila ogroman napredak, te sada može hodati uz pomoć štaka, Sandra se još uvijek bori s velikim problemima. Još uvijek nema podražaja na bol u nogama, dijelu leđa i ruku, te nema podržaja na toplo-hladno.

- Plan je da par tjedana provedem kod kuće, a sredinom siječnja bi trebala ići u Selce kod doktorice Vlaste Brozičević na rehabilitaciju koja će trajati do ljeta.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika