22.12.2009. / 12:59

Autor: Andrea Belin

Marija Šerifović: Konačno sam pronašla muškarca svog života

Pjevačica je otkrila u jednom intervjuu da je već neko vrijeme u vezi, ali ime muškarca koji je osvojio njezino srce odlučila je zadržati za sebe

Marija Šerifović Marija Šerifović Dvadesetpetogodišnja srpska pjevačica, Marija Šerifović predstavila je ovih dana svoj novi album "Anđeo", međutim, novi glazbeni uredak nije jedini razlog njezinog dobrog raspoloženja.

Naime, glazbenica je otkrila javnosti da je već neko vrijeme u vezi, ali ime muškarca koji je osvojio njezino srce odlučila je zadržati za sebe.

Pobjednica Eurosonga 2007. godine s pjesmom "Molitva", između ostalog je otkrila u jednom intervjuu da je svoj novi album posvetila upravo tom tajanstvenom muškarcu s kojim je već neko vrijeme u vezi.

"Njemu je posvećen svaki stih u novim pjesmama, svaki moj osmijeh. Zaljubljena sam i imam sve što mi je potrebno da budem sretna. Konačno sam srela svog anđela i želim da se i drugima to dogodi u sljedećoj godini", otkrila je pjevačica koja trenutačno živi u Švedskoj.

Inače, na albumu se nalazi osam balada koje su ujedno i Marijin zaštitni znak.

Vezane vijesti

Severina novog dečka dovela u Zagreb: U centru grada kupili gitaru

Severina novog dečka dovela u Zagreb: U centru grada kupili gitaru

Nakon zajedničkog dočeka u Budvi, novopečeni par čija je veza otrkivena prošlog tjedna, pjevačica Severina i Vučković i srpski poduzetnik, Milan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika