22.12.2009. / 18:30

Autor: Totalsport

Čak 46% Nijemaca ne želi povratak Michaela Schumachera

Njemačka sportska informativna agencija SID provela je uz pomoć dortmundskoga Instituta za istraživanje javnoga mišljenja anketu o povratku Michaela Schumachera na staze Formule 1

Michael SchumacherMichael SchumacherNjemačka sportska informativna agencija SID provela je uz pomoć dortmundskoga Instituta za istraživanje javnoga mišljenja anketu o povratku Michaela Schumachera na staze Formule 1.

Istraživanje je odrađeno na reprezentativnom uzorku od 1204 ispitanika. Gotovo 50 posto ispitanih, točnije njih 46%, smatra da je 41-godišnjem Schumacheru pametnije ne vraćati se natjecanju. S druge strane, njegov bi povratak pozdravilo 52 posto ispitanika.

Njemački su građani također skpetični po pitanju osvajanja naslova prvaka kad je Mercedes GP u pitanju. Iako se radi o momčadi koja je naslijedila Brawn GP, tim koji je osvojio pojedinačni (Jenson Button) i konstruktorski naslov ove godine, u obranu naslova prvaka vjeruje tek 48.6 posto ispitanika.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika