23.12.2009. / 14:48

Autor: Andrea Belin

Tony Cetinski: S nestrpljenjem iščekujem koncert u Beogradu

Pjevač je kazao kako mu je izuzetno drago što je napokon potvrđen datum beogradskog koncerta i sretan je što je to upravo na Dan zaljubljenih jer su njegove pjesme uglavnom takve tematike

Tony CetinskiTony CetinskiTrenutačno jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, Tony Cetinski, 14. veljače nastupa u beogradskoj Areni, a s obzirom da će to biti njegov prvi veliki koncert u srpskoj metropoli, pjevač ne krije oduševljenje.

"Drago mi je da je napokon potvrđen datum za beogradski koncert i sretan sam što je to upravo na Dan zaljubljenih jer su moje pjesme uglavnom takve tematike", kazao je pjevač za srpski "Blic" i dodao kako se ne opterećuje hoće li napuniti beogradsku Arenu.

Inače, u utorak je za predstavnike medija, organizirao tzv. "radni doručak" tijekom kojeg se, između ostalog prikazivao i dokumentarni film pod nazivom "Blago onom ko te ima".

U dokumentarcu su prikazani svi usponi i padovi Tonyjeve dvadesetogodišnje glazbene karijere, a o njegovom radu u filmu su govorili i, primjerice, Ivana Banfić, Nina Badrić, Oliver Dragojević.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
22/12/09

cobra, 30.12.09. 19:09

Samo ti tončeku pjevaj srbima koji su ubijali
Hrvate, zagrcao ti se taj novac.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika