23.12.2009. / 15:02

Autor: Nacionalova redakcija

HND osudio prijetnje novinaru Saši Paparelli od strane Michaela Ljubasa

Michael Ljubas, kojega zaposlenici Elektroprometa optužuju za namjerno uništavanje njihove, skoro već upropaštene tvrtke, već ima staža u zastrašivanju novinara

Predsjednik HND-a Zdenko DukaPredsjednik HND-a Zdenko DukaHrvatsko novinarsko društvo najoštrije je osudilo prijetnje novinaru dnevnika 'Business.hr' Saši Paparelli koje mu je telefonski uputio Michael Ljubas, najveći dioničar zagrebačkog Elektroprometa.

Taj je poduzetnik Paparelli preko telefona zaprijetio da će mu zagorčati život i srediti da dobije otkaz, tvrdeći da objavljuje neprovjerene informacije. Kolegu Paparellu pritom je nazvao smećem, a služio se i nizom sličnih pogrdnih izraza.

"Michael Ljubas, kojega zaposlenici Elektroprometa optužuju za namjerno uništavanje njihove, skoro već upropaštene tvrtke, već ima staža u zastrašivanju novinara. U rujnu 2008. je ispred zgrade Općinskog suda u Zagrebu, gdje se protiv njega vodio postupak zbog zlouporabe ovlasti u poslovanju, zaprijetio foto reporteru Večernjeg lista Sergeju Županiću da će mu razbiti glavu ako ga slika", stoji u priopćenju iz HND-a u kojem se napominje kako niti nakon godinu i pol dana od premlaćivanja novinara Dušana Miljuša nisu otkriveni napadači i naručitelj tog pokušaja ubojstva.

Vezane vijesti

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana je izvrsne kakvoće, nije onečišćeno komunalnim otpadnim vodama što znači da se kupači mogu sa sigurnošću kupati i rekreirati,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika