24.12.2009. / 09:31

Autor: Anamarija Kronast

Last minute shopping: Darovi kojima ćete razveseliti svoju dragu

Partnericu uvijek želite posebno razveseliti, a ukoliko tijekom godine niste osluškivali njezine želje, odaberite nešto s čime nećete pogriješiti

Premda je mnogo onih koji su već prije mjesec dana kupili poklone koje će postaviti ispod božićne jelke, svake je godine i sve više onih koji u posljednji trenutak lutaju trgovinama bez prave ideje kako kupiti dar. Stoga vam mi savjetujemo neke "klasike" s kojima ne možete pogriješiti, ali i kako da izbjegnete greške pri kupnji. Naime, čak i u recesijskoj godini svi očekuju neko malo iznenađenje pod borom.

Kuhinja je out

Partnericu uvijek želite posebno razveseliti, a ukoliko tijekom godine niste osluškivali njezine želje, odaberite nešto s čime nećete pogriješiti.

Za početak, s nakitom ćete ju sigurno razveseliti. Prsten ( ne mora biti od zlata) kupite samo ako ste potpuno sigurni da ćete pogoditi mjeru. Ukoliko to nije slučaj, odaberite lančić ili narukvicu.
Parfem kupite samo u slučaju da znate kako želi neki određeni, ali ga još do sada nije stigla kupiti. U protivnom bi takav dar bio pokazatelj nemaštovitosti.

Seksi rublje

Sve vezano za kuhinju i kuhanje je strogo zabranjeno. Knjiga je uvijek lijepi poklon, a možete birati bap sve. Od bestselera do monografije.

Svaka će se žena ugodno iznenaditi ako pod borom nađe neki lijepi komad rublja ili seksi spavaćicu. U obzir dolaze svilene, s čipkom ili od satena, nikako pamučne s likovima iz crtića.

Mobiteli ili mp3 playeri dolaze u obzir samo ako znate da ih želi, a bilo bi zgodno da na njih snimite "vašu pjesmu" ili neki novi hit.

Vezane vijesti

Nerad, licemjerje, bezosjećajnost

Nerad, licemjerje, bezosjećajnost

Komisija Iustittia et pax Hrvatske biskupske konferencije poziva vjernike i građane da se 4. ožujka pridruže širokoj akciji Europskog saveza za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika