26.12.2009. / 12:00

Autor: Hina

U želucu prenio kilogram kokaina od Argentine do Podgorice

U priopćenju Uprave policije navodi se da su uhićene tri osobe kod kojih je zaplijenjen kilogram čistog kokaina i pola kilograma supstance za koju se takođe sumnja da se radi o toj vrsti droge

Crnogorska policija uhitila je crnogorskog državljanina (P.S) za kojeg se "osnovano sumnja da je 23. prosinca, putujući iz Buenos Airesa redovnom zrakoplovnom linijom do Rima, a zatim do Podgorice, u svom želucu prokrijumčario oko kilogram čistog kokaina, na način što je progutao kapsule i tako ih unio u Crnu Goru".

U priopćenju Uprave policije navodi se da su uhićene tri osobe kod kojih je zaplijenjen kilogram čistog kokaina i pola kilograma supstance za koju se takođe sumnja da se radi o toj vrsti droge, čime je prekinut organizirani lanac krijumčarenja kokaina.

"Službenici Uprave policije ovom su akcijom presjekli dobro organizovan i osmišljen lanac krijumčarenja kokaina direktno iz Latinske Amerike prema Crnoj Gori, koji je vršen na već opisani način", navodi se u priopćenju.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika