26.12.2009. / 14:03

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Kosor: Razmišljam je li ovo pogodan trenutak za nova imenovanja u MORH-u ?

"Osobno razmišljam o tome je li ovo pogodan trenutak, s obzirom da sutra idemo na birališta, i izabrat ćemo u prvom ili u drugom krugu novoga, trećeg predsjednika Republike Hrvatske. Dakle, je li dobro to učiniti na kraju mandata jednog predsjednika i vrhovnog zapovjednika OSRH?"

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor - odgovarajući na pitanja novinara o mogućnosti novih imenovanja u Ministarstvu obrane koje prema medijskim napisima predlaže predsjednik Republike Stjepan Mesić - izjavila je danas kako predsjednik ima neke prijedloge, da razgovaraju, ali da treba još vidjeti hoće li do toga doći.

Premijerka Kosor rekla je novinarima prilikom posjeta Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri kako poštuje ideju predsjednika Mesića, no upitala je - "je li za to pravi trenutak".

Nepogodan trenutak

"Osobno razmišljam o tome je li ovo pogodan trenutak, s obzirom da sutra idemo na birališta, i izabrat ćemo u prvom ili u drugom krugu novoga, trećeg predsjednika Republike Hrvatske. Dakle, je li dobro to učiniti na kraju mandata jednog predsjednika i vrhovnog zapovjednika OSRH?", upitala je predsjednica Vlade RH.

Premijerka Kosor je demantirala bilo kakvu mogućnost da je sama iznijela jednom dnevnom listu pojedinosti sa sastanka na kojem se razgovaralo o mogućim promjena (u MORH-u). Naglasila je kako to nije učinila jer to nije njezin stil rada.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 26.12.09. 15:51

Amen!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika