27.12.2009. / 09:47

Autor: Anamarija Kronast

Oženili se Jelena Veljača i Janko Popović Volarić

Fotografi su ih dočekali ispred restorana Apetit u koji je Veljača došla je u BMW-u zatamnjenih stakala. Kako bi ju zaštitili od fotografiranja zaštitari su je sa svih strana okružili kišobranima. Janko Popović Volarić na vjenčanje je došao sat vremena ranije i to taksijem

Jelena Veljača i Janko Popović VolarićJelena Veljača i Janko Popović VolarićKao što se i najavljivalo, na Štefanje su se oženili Jelena Veljača i Janko Popović Volarić. Glumački par nastojao je sve obaviti velom tanje pa su čak uzvanicima zabranili da pričaju o vjenčanju, no neki su detalji ipad došli do medija. Ako je vjerovati pričama, oženili su se prema kabalističkom obredu.

Ona u BMW, on u taksi

Fotografi su ih dočekali ispred restorana Apetit u koji je Veljača došla je u BMW-u zatamnjenih stakala. Kako bi ju zaštitili od fotografiranja zaštitari su je sa svih strana okružili kišobranima i baterijama svijetlili prema fotografima. Janko Popović Volarić na vjenčanje je došao sat vremena ranije i to taksijem.

Par je nakon dvije i pol godine veze vjenčala matičarka. Među gostima su bili su Jankov sin David, Jelenini rodtelji, baka i brat Ivan s djevojkom Anitom Dujić, Tonči i Vjekoslava Huljić, Nataša Janjić i Joško Lokas, Tomo Vrban, Duško Valentić, Tamara Garbajs i Amar Bukvić.

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 28.12.09. 00:15

Koji nepismeni novinar!
Ovako znači, Jelena i Janko su se "oženili", što znači da je Jelena sebi dovela ženu, tj, "oženila" se, a i Janko se oženio i sebi je doveo ženu tj. nju Jelenu, pa će tako sretno živjeti u vezi u troje, Janko, Jelena i Jelenina žena!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika