27.12.2009. / 14:27

Autor: Nacionalova redakcija

Mesić birao nasljednika: 'Žao mi je što nisam uveo Hrvatsku u EU'

Predsjednik Stjepan Mesić glasovao je na biračkom mjestu 18 za prvu izbornu jedinicu u Osnovnoj školi Petar Zrinski

Stjepan Mesić (Foto: Pixsell)Stjepan Mesić (Foto: Pixsell)Među onima koji su glasali na današnjim predsjedničkim izborima bili su i predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednica Vlade Jadranka Kosor te predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić.

Premijerka je glasovala u OŠ u ulici Antuna Augustinčića. Kazala je kako od budućeg predsjednika očekuje dobru suradnju - za dobrobit Hrvatske.

"Očekujem da ćemo dobro raditi na poslovima koji su nam zajednički, dakle na vanjskoj politici, očekujem toleranciju i međusobno poštovanje", kazala je.

Izrazila je nadu da će izbori proći u demokratskom ozračju te napomenula kako je današnji dan zapravo praznik demokracije jer o svemu odlučuju građani.

Predsjednik Stjepan Mesić glasovao je na biračkom mjestu 18 za prvu izbornu jedinicu u Osnovnoj školi Petar Zrinski. Tom je prilikom kazao kako mu je žao što kao predsjednik nije uveo Hrvatsku u Europsku uniju. To će, dodao je, učiniti njegov naljednik. Izrazio je i žaljenje jer Hrvatsku napušta u 'krizno vrijeme'.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika