27.12.2009. / 19:58

Autor: Hina

Maček uvjeren: Nema dvojbe da će Hebrang ući u drugi krug

Informacije koje stožeru pristižu s terena govore da su, unatoč slabom općem odazivu, HDZ-ovi birači izašli na birališta, kao i da im iz BiH pristižu povoljne vijesti

Ratko MačekRatko MačekDirektor kampanje HDZ-ova predsjedničkog kandidata Andrije Hebranga Ratko Maček izrazio je večeras zadovoljstvo rezultatima izlaznih anketa, ocijenivši da nema dvojbe da će Hebrang ući u drugi krug.

"Nema dvojbe da će naš kandidat ući u drugi krug, a konačni će rezultati pokazati četiri do pet posto razlike u odnosu na ankete, u korist našeg kandidata", ocijenio je Maček.

Izlazne ankete povoljnije od ranijih istraživanja

Kazao je i kako su izlazne ankete, po kojima Hebrang dobiva 12,1 posto glasova, po HDZ-ova kandidata znatno povoljnije od anketa objavljenih proteklih dana.

"To je dokaz da treba zabraniti objavljivanje anketa najmanje mjesec dana prije izbora, jer obmanjuju i varaju birače", rekao je Maček novinarima u središnjici HDZ-a.

Kazao je kako informacije koje stožeru pristižu s terena govore da su, unatoč slabom općem odazivu, HDZ-ovi birači izašli na birališta, kao i da im iz BiH pristižu povoljne vijesti.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 27.12.09. 20:36

I ja nemam sumnje da ce Drugi u drugi krug, pogotovo ako je Macek umijesao svoje prste.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika