27.12.2009. / 21:30

Autor: Totalsport

Otac Barceloninog rekordera Pedra i dalje radi na benzinskoj pumpi

Život oca Barceloninog nogometaša Pedra Rodrigueza nije se promijenio nakon veličanstvenog postignuća njegova 22-godišnjeg sina

Pedro RodriguezPedro RodriguezŽivot oca Barceloninog nogometaša Pedra Rodrigueza nije se promijenio nakon veličanstvenog postignuća njegova 22-godišnjeg sina.

Pedro je u dresu Barcelone ove jeseni zabio najmanje po pogodak u svim mogućim klupskim natjecanjima, ukupno njih šest. Takav uspjeh, zaokružen pogotkom na Svjetskom prvenstvu klubova u Abu Dhabiju, nikad nije pošao za rukom niti jednome drugom nogometašu.

Rekord, kao niti najava izbornika španjolske reprezentacije Vicentea del Bosquea da bi mladi napadač mogao biti na listi putnika za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici nastavi li s dosadašnjim igrama, nije niti malo promijenila život i skroman karakter njegova oca, koji je nastavio raditi na jednoj benzinskoj crpki na Kanarskim otocima.

- Ponosan sam na Pedra, ali nemam namjeru napuštati posao i živjeti na njegov račun - izjavio je nogometašev otac za Marcu.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 28.12.09. 03:34

pa zašto nebi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika