27.12.2009. / 22:32

Autor: Nacionalova redakcija

Mesić: 'Nakon službenih rezultata otkriti ću svoga favorita'

Prema njegovom mišljenju, tijekom kampanje nije bilo dovoljno 'politiziranosti izbornog tijela'. "Kandidati su se kritizirali, ali nije bilo ozbiljnog žara koji bi zainteresirao birače da na koncu izađu na izbore", smatra Mesić

"Kad dobijem službene rezultate onda ću se očitovati", kazao je aktualni hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, upitan kojeg će kandidata podržati, ukoliko dođe do drugog izbornog kruga. "Nezahvalno je davati takve ocjene temeljem neslužbenih rezultata. Kada se objave službeni rezultati, onda ću vam reći ime tog kandidata ili program kojeg on predstavlja", istaknuo je hrvatski predsjednik.

Rekao je kako je najviše razočaran premalim izlaskom hrvatskih građana na izbore, ali je pritom dodao kako je to bilo očekivano, 'pošto kampanje predsjedničkih kandidata nisu pokazivale veću zainteresiranost da se ide s vizijom Hrvatske u 21 stoljeću i u EU.' "Primjerice, nije bilo ni ozbiljnih prijedloga na koji način Hrvatska može promijeniti privredu. Ako želimo uspjeti moramo biti izvozna zemlja. Sigurno je da se u kampanji ne može dati recept kako izaći iz te situacije situacije, ali se svakako treba ukazivati na te probleme, odnosno da se Hrvatska mora drugačije strukturirati", rekao je Mesić.

Prema njegovom mišljenju, tijekom kampanje nije bilo dovoljno 'politiziranosti izbornog tijela'. "Kandidati su se kritizirali, ali nije bilo ozbiljnog žara koji bi zainteresirao birače da na koncu izađu na izbore", smatra Mesić.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 27.12.09. 23:59

otkrices novog veleizdajnika


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika