29.12.2009. / 14:06

Autor: Totalsport

The Sun: Luka Modrić igrač utakmice, Ćorluki i Kaliniću šestica

Engleski tabloid The Sun odabrao je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića za najboljeg igrača dvoboja Tottenhama i West Hama u kojem su Spursi slavili 2-0

Luka ModrićLuka ModrićEngleski tabloid The Sun odabrao je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića za najboljeg igrača dvoboja Tottenhama i West Hama u kojem su Spursi slavili 2-0.

Bila je to prva utakmica 20. kola engleskog Premiershipa u kojoj je Modrić zaigrao u početnom sastavu još od loma potkoljenične kosti desne noge 29. kolovoza u utakmici Spursa i Birminghama na White Hart Laneu. Modrić je u 11. minuti načeo svojim pogotkom West Ham, te je postigao svoj četvrti prvenstveni gol u dresu Tottenhama. Sva četiri zabio je na White Hart Laneu.

Za 83 minute igre, zaradio je Modrić osmicu, najbolju ocjenu u The Sunu. Zamijenio ga je Niko Kranjčar, koji je za kratku dionicu u igri dobio šesticu. Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu i dobio sedmicu.

Times je ponudio lošije ocjene za hrvatske reprezentativce u ''Tottenhamu'', pa je tako Modrić dobio sedmicu, Ćorluka šesticu, a Kranjčar je ostao bez ocjene.

Blackburn i Sunderland odigrali su neodlučeno 2-2, a Roversima je to već peti remi u posljednjih sedam utakmica u Premier ligi. Nikola Kalinić je u igru ušao u 73. minuti umjesto Jasona Robertsa, a četiri minute kasnije njegov je Blackburn izjednačio na konačnih 2-2. Kalinić je u The Sunu dobio šesticu, a Times ga nije ocijenio.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika