30.12.2009. / 09:30

Autor: Totalsport

Agent: Hiddink pregovara s lavovima, a ja sa suprugom

Agent uspješnog i traženog nizozemskog trenera Guusa Hiddinka demantirao je navode talijanskih medija prema kojima će njegov klijent preuzeti Juventusovu klupu

Guus HiddinkGuus HiddinkAgent uspješnog i traženog nizozemskog trenera Guusa Hiddinka demantirao je navode talijanskih medija prema kojima će njegov klijent preuzeti Juventusovu klupu.

- Cijelu su priču izmislili talijanski novinari. Niti ja, a niti Guus nismo primili službeni zahtjev tog kluba - tvrdi Cees van Nieuwenhuizen koji nastavlja u šaljivom tonu:

- Guus se trenutačno nalazi u Keniji na odmoru, a pregovara tek s lavovima. Ja, pak, odmaram u Francuskoj, a jedina stranka s kojom sam u pregovorima jest moja supruga.

Van Nieuwenhuizen dodaje da 63-godišnji Hiddink neće započinjati nikakve pregovore prije no što obavi razgovore u Ruskom nogometnom savezu, točnije s njegovim predsjedikom koji će biti izabran 3. veljače.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika