30.12.2009. / 10:45

Autor: Andrea Belin

Šuška se: Marko Jarić vara Adrianu Limu sa studenticom iz Hrvatske

Da sekošarkaš u utorak navečer zabavljao bez supruge u jednom noćnom klubu u Boegradu potvrdili su mnogi neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja

Adriana Lima i Marko JarićAdriana Lima i Marko JarićSrpski košarkaš Marko Jarić se navodno samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja odlučio zabaviti zvan bračne postelje.

Kako javljaju srpski mediji, suprug jedne od najljepših žena na svijetu, Adriane Lime, potajno se viđa sa studenticom iz Hrvatske.

Da se bez supruge zabavljao u jednom noćnom klubu u Beogradu potvrdili su mnogi neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja.

Inače, prije mjesec i pol dana Adriana i marko su postali roditelji djevojčice Valentine. Manekenka i košarkaš upoznali su se prije tri godine, a prije godinu dana su se i zaručili.

Svoju ljubav okrunili su brakom ove godine na Valentinovo, a nakon što su se vratili s medenog mjeseca, Adriana je saznala da je u blaženom stanju.

Vezane vijesti

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Brazilski top model i anđelica Victoria's Secreta, Adriana Lima, pozirala je u senzualnom photoshootingu. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika