30.12.2009. / 12:40

Autor: Totalsport

Ribery početkom godine na saslušanju u Marseilleu

Iz Ureda francuskoga državnog odvjetnika, smještenog u Marseilleu, francuski je nogometaš minhenskog Bayerna Franck Ribery dobio poziv za saslušanje

Franck RiberyFranck RiberyIz Ureda francuskoga državnog odvjetnika, smještenog u Marseilleu, francuski je nogometaš minhenskog Bayerna Franck Ribery dobio poziv za saslušanje.

Izvještava o tome njemački dnevnik Bild podsjećajući na slučaj koji protiv Francuza, svog bivšeg štićenika, vodi menadžer Bruno Heiderscheid.

Proces protiv 26-godišnjeg napadača i bivšeg vodstva Olympique Marseillea menadžer je pokrenuo na građanskom sudu jer smatra da je oštećen pri prelasku Riberyja iz turskog Galatasaraya u Marseille 2005. godine. Ribery je tada prešao u redove francuskog kluba bez odštete, nakon što u Turskoj nekoliko mjeseci nije dobio plaću.

Heiderscheid tvrdi da mu igrač i/ili klub duguju 600.000 eura provizije.

Tužio je obje strane već Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i Međunarodnome sportskom sudu (CAS), ali je oba slučaja izgubio. Sada nastavlja s građanskom parnicom. Tvrdi da su Marseille i Ribery FIFA-i i CAS-u podmetnuli lažne dokumente.

Vezane vijesti

Olić: Bile su to tri lijepe godine

Olić: Bile su to tri lijepe godine

"Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa", napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika