30.12.2009. / 15:08

Autor: Totalsport

Darijo Srna: Želim Šahtaru sve moguće trofeje u 2010.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna poslao je poruku s novogodišnjim željama na internetskim stranicama svoga kluba Šahtara, čiji je također kapetan

Darijo SrnaDarijo SrnaKapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna poslao je poruku s novogodišnjim željama na internetskim stranicama svoga kluba Šahtara, čiji je također kapetan.

Srna je u kratkom razgovoru s klupskom press-službom objasnio kako se trenutno odmara, putujući između Europe i Azije, te kako će po povratku podijeliti sve detalje oko svoje avanture. Ali, prije toga je pozdravio sve ljude bliske Šahtaru:

- Od srca šaljem novogodišnje i božićne pozdrave svim suigračima, trenerima, klupskim zaposlenicima, navijačima i predsjedniku Rinatu Ahmetovu. Svima vam želim ljubav, dobro zdravlje i da Šahtar osvoji sve moguće trofeje u nadolazećoj godini!

A koliki ugled Srna ima u Donjecku svjedoče i riječi klupske legende Sergija Jaščenka, koji je za Šahtar zabio više od 400 golova u svim natjecanjima. Na upit tko je bio najbolji igrač Šahtara ove godine, odgovorio je:

- Darijo Srna, bez oklijevanja. Igrao je stabilno tijekom cijele godine. Darijo je pravi vođa i kapetan.

Vezane vijesti

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika