30.12.2009. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Brooke Mueller će se ipak razvesti od Charlieja Sheena

Nakon što je prijetio za Božić da će ju ubiti, supruga zvijezde serije "Dva i pol čovjeka", odlučila se rastati. Kako pišu američki mediji, samo je pitanje dana kada će supružnici krenuti svatko svojim putem, a od incidenta u njihovoj kući u Aspenu, navodno ni ne žive zajedno

Charlie Sheen i Brooke MuellerCharlie Sheen i Brooke MuellerPrijetnja ubojstvom očigledno je bio dovoljan razlog Brooke Mueller, supruzi Charlieja Sheena, da zatraži razvod.

Kako pišu američki mediji, samo je pitanje dana kada će supružnici krenuti svatko svojim putem, a od Božića navodno ni ne žive zajedno.

Ona i dalje živi u njihovoj kući u Aspenu dok se Charlie trenutačno nalazi u Los Angelesu.

Inače, zvijezda CBS-ove serije "Dva i pol čovjeka" je za Božić svojoj supruzi prijetio smrću. Da joj je zaista prijetio nožem kazala je i sama Brooke u razgovoru s policijom, a to potvrđuje i snimka njezinog poziva službi 911.

Na svu sreću, supružnici nisu bili sami. U kući se navodno nalazio Brookein rođak koji je tijekom njezinog poziva držao Charlieja u drugoj sobi.

Vrlo brzo policija se zaista pojavila u njihovom domu i uhitila glumca, međutim pušten je uz jamčevinu od 8.500 dolara. On je na policiji negirao ovakve optužbe. Par se vjenčao 2008. godine i roditelji su devetomjesečnih blizanaca.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika