31.12.2009. / 07:33

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Potpora: Nadan Vidošević u drugom krugu uz Ivu Josipovića

Za Hrvatsku će 2010. biti "burna godina u kojoj će doći do velikih otrežnjenja"

Nadan VidoševićNadan VidoševićIvo Josipović polako, ali sigurno oko sebe okuplja sve više svojih dojučerašnjih protivničkih kandidata. Nakon što su mu svoju potporu u drugom krugu dali Damir Kajin i Vesna Pusić, pridružio im se i Nadan Vidošević.

"Mi se gledamo i legitimiramo kroz predsjednika države, i odlučio sam podržati ono što nije valjanje u blatu i skidanje čarapa", obrazložio je svoj izbor Vidošević u Dnevniku HTV-a.

Zadovoljan svojom kampanjom

Ocijenio je kako je Hrvatska danas potresena i na ljevici i na desnici, kazavši kako je za to kriv "grijeh struktura" koje nisu, kao u drugim civiliziranim zemljama, prije izbora preliminarno definirale listu kandidata, tako da, kazao je Vidošević, "lakrdijaši ne mogu proći".

"Ovdje je velik dio struktura stajao po strani i promatrao što će se dogoditi, ne shvaćajući da će 2010. biti repriza 1991., kada ćemo se boriti za egzistenciju", ocijenio je Vidošević.

Sa svojom je kampanjom, kaže, zadovoljan jer je načeo sve značajnije gospodarske probleme s kojima će se Hrvatska suočiti 2010., za koju je rekao da će biti "burna godina u kojoj će doći do velikih otrežnjenja".

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika