01.01.2010. / 17:35

Autor: Nacionalova redakcija

Danijela Martinović umalo postala nevjesta u Skopju

Djevojka Petra Graše je pjevala na poznatom skopjanskom trgu Ploštad, koji je bio prepun njezinih obožavatelja. Jedan od njih htio je i izbliza pozdraviti pjevačicu pa joj se približio do pozornice i darovao joj veliki buket ruža

Danijela MartinovićDanijela MartinovićDa našu poznatu pjevačicu Danijelu Martinović obožavaju Slovenci znaju već i ptice na grani, no ona je itekako popularna i u Makedoniji, gdje je ovih dana održala koncert.

Danijela je u Makedoniji pjevala na poznatom skopjanskom trgu Ploštad, koji je bio prepun njezinih obožavatelja. Jedan od njih htio je i izbliza pozdraviti pjevačicu pa joj se približio do pozornice i darovao joj veliki buket ruža.

U tom je trenutku Danijela je imala na sebi crvenu podvezicu i spontano je darovala šarmantnom Skopjancu.

Uslijedilo je opće oduševljenje i poziv Danijeli da ostane u Skopju kao makedonska nevjesta. Tu je čast ipak morala odbiti.

Koncert u Skopju trajao je puna dva i pol sata, na opće oduševljenje makedonske publike koja je unatoč niskoj temperaturi ostala na Trgu do posljednjih taktova koncerta.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika