04.01.2010. / 11:06

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za siječanj: Nasilje i nepredvidivi politički zaokreti

U prvom mjesecu naša poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje da će stradati nekoliko osoba iz svijeta kulture, novinarstva, dok u drugoj polovici mjeseca vidi jačanje državnog i političkog terorizma

Anđelka SubašićAnđelka SubašićSiječanj je vrlo neobičan mjesec. Ako se po jutru dan poznaje on potvrđuje vrlo dinamičnu godinu s nepredvidljivim zaokretima i događanjima na svakom planu: ekonomija, politika, ekologija i klima.

U prvoj polovici siječnja prevladava isključivost u razmišljanjima i komunikaciji, neprihvaćanje drugačijih stavova, međusobno prigovaranje i isticanje veličina vlastitih ega. Kretanje marsa ukazuje na čestu uporabu sile, nasilja, agresije. Oblici su različiti: hladno i vatreno oružje, silovanja, obiteljsko nasilje.

Nagla smrt

Po zakonu akcija-reakcija biti će djelovanja policijske prisile (hapšenja).
Nekoliko osoba iz svijeta kulture, novinarstva, osoba koje su djelovale nekako iza kulisa (njihova djela su poznatija od njih) napustiti će ovaj svijet. Uglavnom će to biti naglo i najčešći uzrok je zatajenje srca, moždani udar ili operativne komplikacije. Često se to zbiva u snu.

U drugoj polovici siječnja politički i državni terorizam jača. Opasnosti prijete grupama ljudi i centrima moći (uključujući vojne baze). Iz zraka se terorizam seli na zemlju i pod zemlju (željeznice, metroi, podzemne garaže).

Više strpljenja

Zabavljati će nas razvodi brakova i zanimljivi ljubavni trokuti.

Rizični i napeti dani su srijeda 13.01., petak 15.01, ponedjeljak, utorak i srijeda 18-20.01. navedenim danima trebamo sačuvati naše strpljenje, dovoljno se odmarati i piti tekućinu, ne donositi brze i definitivne zaključke, trebamo izbjegavati sukobe i financijske rizike. Uvijek i u svakom slučaju budite oprezni u prometu i na skijanju.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika