08.01.2010. / 15:48

Autor: Andrea Belin

Dijeta s jogurtom: U samo 3 dana smršavite 4 kilograma

Ukoliko želite u kratkom razdoblju ukloniti masne naslage i očistiti organizam od štetnih tvari, jutarni napitak postati će najvažniji sastojak mnogim ukusnima jelima koja ćete pripremati i tijekom dana

Otopite masne naslageOtopite masne naslagePočetak godine idealno je vrijeme da se napokon riješite viška kilograma koje ste prikupili tijekom božićnih i novogodišnjih praznika.

Ukoliko je jogurt jedan od vaših omiljenih napitaka, imamo savršeno riješenje za vaš problem. Jogurt dijeta traje samo tri dana, a osim što ćete otopiti masne naslage, organizam ćete osloboditi svih štetnih tvari!

Prvi dan

Doručak
Ujutro pojedite voćni ili obični nemasni jogurt s pahuljicama po vlastitoj želji.
Ručak
Na maslinovom ulju prodinstajte povrće i na kraju pomiješajte s rižom. Osim soli i papra u povrće nemojte dodavati nikakve začine. Za desert pojedite voćni jogurt.
Večera
Prije spavanja zasititi će vas salata sa šunkom i mrkvom. Dakle, nasjeckajte jednu mrkvu, jabuku i 50 g šunke pa sve popržite na maslinovom ulju. Sve zajedno pomiješajte s nemasnim jogurtom.

Drugi dan

Doručak
Za salatu od krastavaca potrebni su vam jogurt i krastavak koji ćete isjeckati na kockice te na kraju sve zajedno pomiješati.
Ručak
Posolite i popaprite malo puretine isjeckane na kockice i ispecite na maslinovom ulju. Dodajte isjeckane šampinjone, jednu rajčicu i papriku. Kada povrće omekša dodajte jogurt.
Večera
Dvije čaše jogurta pomiješajte s nekoliko bobica miješanog šumskog voća.

Treći dan

Doručak
S jogurtom pomiješajte sir, nasjeckanu jabuku i malo cimeta i na kraju malo posolite i popaprite.
Ručak
Ispecite 150 grama filea od oslića, a kao prilog napravite salatu od jogurta, nasjeckanog krastavca i malo senfa.
Večera
Skuhajte sto grama tjestenine, dodajte jednu nasjeckanu papriku i kuhano jaje. Sve zajedno pomiješajte s jogurtom.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika