10.01.2010. / 22:55

Autor: Ana Smrečki

Bandić se oglasio preko Twittera: 'Ponosim se rezultatom i velikom podrškom'

«Hvala svima koji su izašli na izbore, a pogotovo onima koji su glasovali za mene. Ponosim se rezultatima i velikom vašom podrškom», poručio je Bandić koji se još uvijek nije pojavio u stožeru

Bandić na TwitteruBandić na TwitteruNezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić, koji po svemu sudeći gubi predsjedničke izbore od nadmoćnog SDP-ovog kandidata Ive Josipovića, još uvije se nije ukazao u svom stožeru. Iako njegovi suradnici od 21 sat poručuju da će Bandić doći uskoro, brojni okupljeni novinari još ga nisu ugledali.

Josipović na Faceu, a Bandić na Twitteru

Po uzoru na svog protukandidata Josipovića, koji se oglasio putem Facebooka, a potom i uživo u svom pobjedničkom taboru, Bandić je svoje glasače pozdravio također preko internetske mreže, no ne preko Facea, nego Twittera. «Hvala svima koji su izašli na izbore, a pogotovo onima koji su glasovali za mene. Ponosim se rezultatima i velikom vašom podrškom», poručio je Bandić. Njegovi simpatizeri, koji ga u stožeru čekaju kao 'ozeblo sunce' poručuju da bitka još nije gotova te da se čekaju službeni rezultati Državnog izbornog povjerenstva.

Pančić izlazi iz SDP-a i osniva novu stranku

U međuvremenu, SDP-ov saborski zastupnik Ivica Pančić koji je jedini otvoreno podržao Milana Bandića na predsjedničkim izborima, otkrio je da izlazi iz SDP-a te da će već sutra SDP-u uputiti pismo o istupanju iz stranke. «To nije vezano uz izbore već rezultat mojeg dubokog nezadovoljstva načinom vođenja stranke. Više se ne vidim u stranci koju vodi skupina ljudi koja želi isključivo moć », poručio je Pančić.

Najavio je osnivanje nove stranke. «To je projekt u koji se krenulo i koji će biti realiziran, no s obzirom na to da je to zamašan projekt, treba biti ozbiljno postavljen», rekao je Pančić ne želeći odgovoriti hoće li se toj stranci pridružiti Milan Bandić.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 11.01.10. 01:57

Još prije potpisivanja Pristupnog ugovora sa EU , Hrvatski sabor , Vlada RH i predsjednik RH Ivo Josipović će se morati odrediti prema EU Rezoluciji o osudi svih totalitarizama nacizma , fašizma i komunizma !
Morat će osuditi komunistički titoistički totalitarni režim !
Morat će osuditi komunističkg totalitarnog zločinca j . b . tita !!
Morat će skinuti sve table koje nose ime tog masovnog genocidnog zločinca !!
Inače će odmah , nakon ulaska u EU , biti tužena od te iste EU za nepošitvanje odluka EU Parlamenta !!
Slovenija je već tužena !
Jer je željela jednu ulicu u Ljubljani nazvati po tom zločincu !!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika