14.01.2010. / 12:54

Autor: Andrea Belin

Žudi za slavom: Gianna Apostolski želi postati Simona Gotovac

Bivša voditeljica Golih vijesti je za promociju Simoninog albuma obukla crnu šljokastu haljinicu, baš onakvu kakvu je supruga zagrebačkog poduzetnika imala na predstavljanju spota za pjesmu "Lova", a osim toga, promijenila je i frizuru kojom je još više sličila na svoju vjenčanu kumu

Gianna Apostolski i Ante Gotovac; Foto: PixsellGianna Apostolski i Ante Gotovac; Foto: PixsellU zagrebačkom Fly baru sinoć je održana promocija albuma Simone Gotovac "Vrijedna grijeha".

Međutim, kako je i najavila, uskoro bivša supruga zagrebačkog poduzetnika nije se tamo pojavila već ju je zamijenila, nekada jako dobra prijateljica, Gianna Apostolski.

Osim što je pjevala Simonine pjesme, bivša voditeljica Golih vijesti je i fizički nalikovala na Simke.

Obukla je crnu šljokastu haljinicu, baš onakvu kakvu je i Simona imala na predstavljanju spota za pjesmu "Lova", a osim toga, promijenila je i frizuru kojom je još više sličila na svoju vjenčanu kumu.

Kako je bilo i za očekivati, promjena Gianninog imidža ideja je Ante Gotovca koji je očigledno u svemu tome tome vidio dobru priliku da se još neko vrijeme pojavljuje u medijima.

Giannin nastup gledao je i njezin suprug Ivica Novak za kojeg se udala na seoskom imanju u Ivanić Gradu.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika