14.01.2010. / 17:12

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie i Brad Pitt se razilaze nakon 5 godina veze

Par je navodno već angažirao odvjetnike kako bi podijelili bogatstvo. Glumica želi 25 posto ukupnog imetka, a kako tvrdi neimenovani izvor, boriti će se i za skrbništvo nad djecom

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittČini se da je turbulentna veza jednog od najpoznatijih hollywoodskih parova doživjela svoj vrhunac.

Naime, Brad Pitt i Angelina Jolie se razilaze nakon pet godina veze. Da su odlučili krenuti svatko svojim putem potvrdio je i njihov prijatelj za "National Enquirer".

Par je navodno već angažirao odvjetnike kako bi podijelili bogatstvo. Angelina želi 25 posto ukupnog imetka, a kako tvrdi neimenovani izvor, boriti će se i za skrbništvo nad djecom.

Doduše, već duže vrijeme par ne može pronaći zajednički jezik. Posljednjih dana kuloarima se šuška da je glumac toliko nesretan u životu da je utjehu najprije počeo tražiti kod svoje bivše supruge Jennifer Aniston, a u posljednje vrijeme navodno je pokleknuo i pred alkoholom.

Angelini navodno sve više nedostaje majka Marcheline koja je preminula 2007. godine, a i briga oko šestero djece stvara joj dodatni pritisak.

Iako je nedavno izjavila da je vjernost nije osnova kvalitetne veze, glumica sve više prigovara svom nevjenčanom suprugu zbog svakodnevnih izlazaka.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika