16.01.2010. / 08:33

Autor: Anamarija Kronast

Seinfeld se nakon 12 godina vraća na televiziju

Popularni komičar vratit će se na televizijske ekrane sljedeći mjesec u reality showu pod nazivom "The Marriage Ref", u kojem će on kao domaćin zajedno s drugim slavnim osobama presuđivati u obiteljskim razmiricama

Jerry SeinfeldJerry SeinfeldVelika vijest za obožavatelje glumca Jerryja Seinfelda objavljena je preksinoć u Los Angelesu.

Više od 12 godina pošto se prestala emitirati njegova slavna humoristična televizijska serija, Jerry Seinfeld vraća se na male ekrane.

Popularni komičar vratit će se na televizijske ekrane sljedeći mjesec u reality showu pod nazivom "The Marriage Ref", u kojem će on kao domaćin zajedno s drugim slavnim osobama presuđivati u obiteljskim razmiricama, objavio je u četvrtak NBC.

Seinfeldova nova emisija prikazivat će se u prestižnom terminu u 22 sata koji je ranije imao show Jaya Lena. Lenova emisija bit će prebačena u kasniji termin zbog pada gledanosti.

Seinfeldovi slavni partneri u novoj emisiji bit će Alec Baldwin i Eva Longoria - oni će imati ulogu sudaca.

"Emisija se bavi stvarnim bračnim parovima koji imaju stvarne razmirice, a mi ćemo u studiju saslušati njihove argumente, pred publikom i slavnim gostima", rekao je Seinfeld.

"Raspravljat ćemo o njihovim argumentima, tko je u pravu, tko je u krivu, i onda ćemo presuditi u korist muža ili žene, nešto slično kao u sportu. Smatramo da je sportska egzaktnost ono što nedostaje brakovima", rekao je slavni komičar.

Vezane vijesti

Zatražen žuran povratak Hrvata u BiH

Zatražen žuran povratak Hrvata u BiH

Sudionici okruglig stola u Banjoj Luci, posvećenog povratku Hrvata BiH, u ponedjeljak su prihvatili zaključke kojima se traži neodgodiva primjena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika