17.01.2010. / 09:45

Autor: Boris Bilas

Policija protiv gradonačelnika: Podnesen optužni prijedlog protiv Željka Keruma

Ovo je splitskom gradonačelniku druga prekršajna prijava, prvu je zaradio jer je bez javnog natječaja prijatelju Ivici Livaji dao posao uređenja novih vrtića

Željko KerumŽeljko KerumSplitska policija podnijela je optužni prijedlog protiv gradonačelnika Željka Keruma. Tereti ga se da je na noći Zagvožđana, koja se prije mjesec i pol dana održala u restoranu Sky na vrhu Kerumovog prodajnog centra Joker, remetio javni red i mir.

Gradonačelnik je tom prigodom preuzeo ulogu redara te uz viku, birane riječi i šake s vrha Jokera istjerao goste, koji su se sukobili s predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom.

Sve je završilo prijavom, unatoč tome što se policija po službenoj dužnosti na mjestu događaja pojavila tek nakon što su se novinari raspisali o Kerumovom izgredu.

Ovo je splitskom gradonačelniku druga prekršajna prijava, prvu je zaradio jer je bez javnog natječaja prijatelju Ivici Livaji dao posao uređenja novih vrtića.

Vezane vijesti

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

Američka antidopinška agencija (USADA) službeno je u srijedu podigla optužnicu protiv sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea Lancea Armstronga… Više

Komentari

registracija
7/1/09

maggiore, 17.01.10. 10:53

dobili ste gradonacelnika kakvog zasluzujete.
treba ga potjerati na isti nacin kako on tjera gradjane i svoju obitelj!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika