18.01.2010. / 13:08

Autor: Andrea Belin

Beckhamovi platili avionsku kartu za psa 2.000 dolara

Bračni par je svojoj kujici želio osigurati maksimalnu udobnost, a da stvar bude zanimljivija, pas se nije vozio običnim putničkim avionom već onim za životinje, PetAir-om

Victoria i David BeckhamVictoria i David BeckhamZna se da je Victoria Beckham svom suprugu Davidu poklonila za Božić engleskog buldoga, a ovih dana pas je iz Londona putovao u Los Angeles.

Britanski mediji prenose kako je karta za kućnog ljubimca, Beckhamove koštala dvije tisuće dolara jer su kujici željeli osigurati maksimalnu udobnost.

Da stvar bude zanimljivija, pas se nije vozio običnim putničkim avionom već onim za životinje, PetAir-om.

Inače, nakon što je kupila ovog psa, neimenovani izvor blizak obitelji kazao je kako je Victoria odabrala ovu vrstu jer jer joj buldozi najbolje simboliziraju Davidov duh na nogometnom igralištu. U listopadu, supružnici u svoj dom doveli dvije mikro svinje koje su platili 1400 funti.

Da je nogometašu i dizajnerici recesija još uvijek nepoznati pojam, pokazuju i njihovi troškovi tijekom blagdana. Samo Victoria je u milanskim buticima ostavila oko pola milijuna funti.

Vezane vijesti

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Popularna američka glumica Julia Roberts oduševljava svoje obožavatelje diljem svijeta. No, da njena karakteristična velika usta i prodorne oči mogu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika