18.01.2010. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Svadbena zvona: Megan Fox i Brian Austin Green su se ponovno zaručili

Glumac javnosti najpoznatiji po ulozi u tinejđerskoj seriji Beverly Hills je na svojoj stranici na Twitteru napisao da je opet zaručen. Nakon toga su uslijedile brojne čestitke njiegovih obožavatelja

Megan Fox i Brian Austin GreenMegan Fox i Brian Austin GreenJedna od najseksepilnijih glumica svijeta, Megan Fox, uskoro bi mogla uploviti u bračnu luku.

Naime, njezin dečko, glumac Brian Austin Green, javnosti najpoznatiji po ulozi u tinejđerskoj seriji Beverly Hills je na svojoj stranici na Twitteru napisao da je opet zaručen.

Nakon toga su uslijedile brojne čestitke njihovih obožavatelja, a da par razmišlja o vjenčanju, dalo se naslutiti još prošli tjedan kada je glumica kupila luksuznu vilu u Los Felizu.

Za ovu raskošnu nekretninu Megan je navodno izdvojila 2,7 milijuna dolara, a nekoliko dana prije toga, Brian je prodao svoj dom na Beverly Hillsu.

Osim što je otkrio da su on i Megan ponovno zaručeni, Brian je napisao kako se par trenutačno nalazi u Meksiku gdje glumica završava sa snimanjem svog novog filma.

Vrijeme će pokazati jesu li zaista korak do oltara ili je ovo još jedan u nizu medijskih trikova.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika