18.01.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

Važan joj je novac: Supruga Dennisa Hoppera ne pristaje na razvod

Iako je zvijezda filmova "Goli u sedlu" i "Apokalipsa danas" potpisao već papire za razvod, njegova supruga o tome navodno ne želi čuti ni riječ

Dennis HopperDennis HopperDa je američki glumac Dennis Hopper "zbog nepomirljivih razlika" u sedamdeset i trećoj godini života zatražio razvod nije nikakva tajna, a ovih dana oglasila se i njegova supruga Victoria.

Iako je zvijezda filmova "Goli u sedlu" i "Apokalipsa danas" potpisao već papire za razvod, njegova supruga o tome navodno ne želi čuti ni riječ.

Doduše, to nije nimalo iznenađujuće s obzirom da će nakon Dennisove smrti, najvjerojatnije ona upravljati njegovim bogatstvom.

Inače, glumac koji vodi bitku s rakom prostate koji se posljednjih dana proširio i po cijelom tijelu planira zatražiti skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćeri Galen.

Mnogi se još čude glumčevoj odluci da na samrti, nakon četrnaest godina braka, zatraži rastavu, međutim on tvrdi da će i dalje ustrajati u tome da posljednje dane života provede sam.

Liječničke prognoze nisu na žalost ni malo optimistične, oni tvrde da glumcu ne preostaje više od mjesec dana života.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika