18.01.2010. / 17:26

Autor: Andrea Belin

Demi Moore nije bila na dodjeli "Zlatnih globusa" zbog loše frizure?

Četrdesetsedmogodišnja glumica je napisala na Twitteru da je ostala kod kuće jer se osjećala bolesno, a osim toga nije bila zadovoljna frizurom

Demi MooreDemi MooreRijetki su oni koji nisu primjetili da se Ashton Kutcher na 67. dodjeli "Zlatnih globusa" pojavio bez Demi Moore, a samo dan kasnije otkriveno je zašto je njegova supruga propustila ovaj glamurozan event.

Naime, četrdesetsedmogodišnja glumica je napisala na Twitteru da je ostala kod kuće jer se osjećala bolesno, a osim toga nije bila zadovoljna frizurom.

Međutim, Kutcheru njegova šesnaest godina starija supruga nije previše nedostajala. On se cijelo vrijeme dobro zabavljao, a kući je navodno otišao među zadnjima.

Dobru zabavu s ovogodišnjeg "Zlatnog globusa" pamti i bivša supruga Brada Pitta, Jennifer Aniston. Ona je ispričala novinarima da joj je ova dodjela puno draža od "Oscara" jer je opuštenija atmofera, a i tulumi nakon službenog dijela su puno bolji.


Vezane vijesti

Totalni kaos u životu Demi Moore

Totalni kaos u životu Demi Moore

Svjetski mediji pišu kako su bračni problemi glumačkog para Demi Moore i Ashtona Kutchera, izazvali potpuni kaos u njihovim životima. Navodi se kako… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 18.01.10. 19:56

ružna je ko dečkić u pubertetu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika