19.01.2010. / 11:51

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac već godinu dana radi za policiju

Vlasnik autosalona "Minimoto" potpisao je u srpnju 2008. godine poslovni ugovor na neodređeno vrijeme s dvjema podružnicama Sindikata policije Hrvatske, MUP RH Sjedište i PU zagrebačka koje imaju oko pet tisuća članova

Ante GotovacAnte GotovacIako je u posljednje vrijeme često na policiji zbog nepoštivanja zakona, zagrebački poduzetnik Ante Gotovac i dečki u plavim uniformama sklopili su i poslovni ugovor.

Kako doznaje portal 24 sata, vlasnik autosalona "Minimoto" potpisao je u srpnju 2008. godine poslovni ugovor na neodređeno vrijeme s dvjema podružnicama Sindikata policije Hrvatske, MUP RH Sjedište i PU zagrebačka.

Prema tom ugovoru, Ante njihovim članovima, procjenjuje štetu, servisira i prodaje automobile marke Citroen po povoljnijoj cijeni.

Na originalne rezervne dijelove, članovi ovog Sindikata imaju popust od deset posto, na ulja i maziva pet posto, a radni sat im umjesto 244 kune, Ante naplaćuje sto kuna.

Nove automobile, bez obzira da li plaćaju gotovinom ili kreditom, Ante članovima ovog Sindikata prodaje po nabavnoj cijeni, a naplaćuje ih tako što im sjeda na plaću.

Gotovac tvrdi da i nema neke koristi od ovog ugovora jer im policajci do sada ni jedan automobil nisu poslali na servis.

Predsjednik Sindikata policije Hrvatske Dubravko Jagić tvrdi da ne zna ništa o tom ugovoru koji je navodno sklopljen sa poduzetnikom.

Kazao je da će ga ubrzo raskinuti jer se Ante ne drži zakona i sklon je ekscesima.

Povjerenica podružnice sindikata, Ljiljana Jurić koja je ovaj ugovor i potpisala tvrdi da nitko od članova nikada nije koristio pogodnostima koje su navedene u dokumentu te da su ga zaboravili raskinuti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika