19.01.2010. / 23:35

Autor: Ana Smrečki

Hloverka vodila Otvoreno: Moramo završiti emisiju na vrijeme, smijenit će me!

U nešto opuštenijem uvodu i zaključenju emisije, voditeljica se dotakla i svoje smjene te je u šali gostima rekla da mora završiti emisiju na vrijeme, jer će u suprotnome biti smijenjena, što bi , kako je zaključila, bilo previše za jedan dan. U emisiji se inače raspravljalo o Podravci i gospodarskoj situaciji u zemlji općenito

Bivša urednica inforamtivnog programa na HRT-u Hloverka Novak SrzićBivša urednica inforamtivnog programa na HRT-u Hloverka Novak SrzićNakon velikih odluka na sjednici Programskog vijeća HRT-a i razrješenja urednice informativnog programa Hloverke Novak Srzić ta je tema uz uhićenja u Podravci glavna vijest na internetskim portalima. Naš središnji Dnevnik pod uredničkom palicom tom se temom nije pretjerano bavio. Iako se radi o najgledanijoj informativnoj emisiji na hrvatskoj medijskoj sceni, uredništvo je zaključilo da smjena šefice informative na zaslužuje veliku pompu na HRT-u.

Hlo nakon smjene osjeća olakšanje

Gledatelji naše javne televizije, koji eventualno nisu danas pratili internetske portale ili slušali vijesti na radijskim postajama u Dnevniku su tek mogli čuti da je Hloverku na mjestu čelnika informativnog programa zamijenio Renato Kunić, koji će do daljnjega obnašati dužnost v.d. glavnog urednika. Čuli smo i njezinu izjavu da će 'svojim likom i djelom pomoći da se neke stvari na HRT-u i nakon nje dovedu u red'. Treba reći i da je Novak-Srzić za pojedine medije izjavila kako nakon smjene na Prisavlju osjeća olakšanje te da joj je bilo najvažnije da se čuje i njezina strana priče.

'Najveća satisfakcija ocjena da sam se držala muški'

«U posljednja dva mjeseca bila sam izložena neviđenom linču iz raznoraznih interesnih, poslovnih i političkih skupina i lobija o tome bi mogla napisati cijelu knjigu. Ne samo o medijskom nego i o političkom životu Hrvatske. Najveća mi je satisfakcija bila zahvala predsjednika Vijeća Zvonka Milasa i ocjena da sam se držala 'muški'. Život ide dalje, gledajte me u Otvorenom», poručila je Hloverka za Večernji list nakon smjene.

Nakon smjene Hlo odvozila Otvoreno kao da se ništa nije dogodilo

I doista, Hloverku smo gledali i u utorak navečer u emisiji Otvoreno. U nešto opuštenijem uvodu i zaključenju emisije, voditeljica se dotakla i svoje smjene te je u šali gostima rekla da mora završiti emisiju na vrijeme, jer će u suprotnome biti smijenjena, što bi , kako je zaključila, bilo previše za jedan dan. U emisiji se inače raspravljalo o Podravci i gospodarskoj situaciji u zemlji općenito.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 20.01.10. 08:42

Od dobrog radnika često se napravi loš šef.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 26.01.10. 20:22

Konacno smo svi odahnuli,jedan problem manje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika