20.01.2010. / 21:33

Autor: Ana Smrečki

Supruga preminulog Mađara: Čačić mi nije izrazio sućut, ni ponudio odštetu

Nakon novinskih napisa da je Čačić obitelji poginulog muškarca ponudio milijunsku odštetu, supruga to opovrgava. Ističe da ona novac nije tražila, a da Čačić ništa nije ponudio. Kaže da joj Čačić nije izrazio sućut, već da je to nakon nekoliko dana učinio njezinom odvjetniku. Također nije upoznata ni s informacijom da je Čačić nakon nesreće pušten uz jamčevinu. O sudskom postupku, kako kaže, za sada ne razmišlja

Čelnik HNS-a Radimir ČačićČelnik HNS-a Radimir ČačićPrvi puta od prometne nesreće na mađarskoj autocesti u kojoj je od ozljeda preminuo jedan muškarac, Radimir Čačić koji je izazvao sudar, pojavio se u javnosti. Poručuje da se 'ne osjeća dobro te da čeka završetak pravne procedure u Mađarskoj, o kojoj će biti obavješten, jednako kao i hrvatska javnost. Zahvalio se medijima na korektnom i profesionalnom izvještavanju. Podsjetimo, čelnik HNS-a dan nakon što je saznao da je muškarac ozlijeđen u nesreći koju je skrivio, preminuo u bolnici, Čačić je medijima poslao priopćenje u kojemu objašnjava okolnosti nesreće, ali i sve daljnje korake prema obitelji preminulog.

Majka teško ozlijeđena u nesreći konačno dobro

Međutim, priča je čini se ipak nešto drukčija. Neutješna supruga, preminulog Mađara, progovorila je za Večernji list. Poručuje da 'nije u stanju razgovarati o nesreći te da je shrvana'. 'Malo joj je laknulo kada je saznala da joj je majka, također teško ozlijeđena u kobnoj nesreći, nakon intenzivne njege, konačno bolje'. Supruga preminulog, Katalin Liptak u vrijeme nesreće vozila je plavu Škodu u koju se zabio Čačić sa svojim Chryslerom 300C. Zbog šoka se ne sjeća detalja prometne nesreće, ali je sigurna da je vozila oko 100 kilometara na sat te da je Čačić vozio puno brže.

Neutješnu suprugu ništa ne može zadovoljiti

Katalin Liptak iz prve nije željela razgovarati s hrvatskim novinarima, no ipak se odlučila ispričati svoju stranu priče kako bi naša javnost saznala pravu istinu. Nakon novinskih napisa da je Čačić obitelji poginulog muškarca ponudio milijunsku odštetu, supruga to opovrgava. Ističe da ona novac nije tražila, a da Čačić ništa nije ponudio. Kaže da joj Čačić nije izrazio sućut, već da je to nakon nekoliko dana učinio njezinom odvjetniku. Također nije upoznata ni s informacijom da je Čačić nakon nesreće pušten uz jamčevinu. O sudskom postupku, kako kaže, za sada ne razmišlja. Nikakva presuda ju ni ne može zadovoljiti, jer joj nitko ne može nadoknaditi supruga kojega više nema.

Katalin je još novinarima Večernjeg lista prepričala da se s obitelji tog dana uputila na vikend u toplice blizu Balatona. Kako je na autocesti promašila izlaz, morala se vratiti autocestom M7 na kojoj se nesreća i dogodila.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 20.01.10. 22:45

treba je od šoka amnezirana


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 21.01.10. 00:32

Čačić je bezobrazan kao pas, trebao je otići na sprovod čovjeku kojeg je usmrtio!


registracija
19/12/09

tricycle, 21.01.10. 04:39

smrad...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika