21.01.2010. / 15:32

Autor: Andrea Belin

Darijo Srna se ženi i na ljeto će postati otac

Iako se o tome šuškalo još sredinom prošle godine, kapetan ukrajinskog Šahtara i magistrica ekonomije planiraju svoju ljubav uskoro okruniti brakom, a sredinom godine prvi put će postati roditelji

Darijo SrnaDarijo SrnaNogometaš Darijo Srna će uskoro prvi put postati otac. Kako doznaje portal 24 sata, njegova djevojka Mirela Forić je u blaženom stanju, a dolazak prinove ponosni roditelji očekuju na ljeto.

Iako se o tome šuškalo još sredinom prošle godine, kapetan ukrajinskog Šahtara i magistrica ekonomije planiraju uskoro svoju ljubav okruniti brakom.

Par već neko vrijeme živi u kući na jezeru ukrajinskom Donjecku, a gdje će živjeti nakon rođenja djeteta još uvijek se ne mogu odlučiti.

Srna gradi kuću u rodnom Metkoviću, međutim volio bi živjeti i u Splitu dok njegova skorošnja supruga navija za rodni Zagreb.

Inače, par je u vezi tri i pol godine. Upoznali su se u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica kada je Srna tamo slavio rođendan, a Mirela je navratila po povratku s vjenčanja Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića.

Vezane vijesti

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika