21.01.2010. / 16:01

Autor: Nacionalova redakcija

Samsungova kolekcija Diva namijenjena modno osviještenim ženama

Samsung Diva dizajniran je za žene s istančanim ukusom, profinjene i zadivljujuće osobnosti

Zaštitno lice Dive je Carmen KassZaštitno lice Dive je Carmen KassSamsung Electronics Co. Ltd., vodeći proizvođač mobilnih telefona, objavio je da će svjetski poznati model Carmen Kass biti glavno lice u reklamama za Divu (S7070) i Divu folder (S5150), prve proizvode u kolekciji „Samsung Diva 2010".

Televizijska reklama i tiskani oglasi za kolekciju „Samsung Diva 2010" od veljače će se prikazivati u Portugalu, Mađarskoj i Baltičkim zemljama, a onda postupno na ostalim tržištima diljem svijeta. Reklame ukazuju na životni stil trendseterica: graciozna tijekom dana i glamurozna navečer. Carmen Kass će prikazati svoja dva različita šarma - dnevni i večernji.

Samo za žene

„Imidž raskoši i intelektualnog šarma kojim zrači Carmen Kass savršeno pristaje uz kolekciju 'Samsung Diva 2010' koja nudi mobilne telefone posebno dizajnirane za modernu ženu", izjavio je Younghee Lee, potpredsjednik Odjela za marketing mobilnih telefona kompanije Samsung Electronics.

Estonski model Carmen Kass nosila je revije najvećih svjetskih dizajnera te je krasila naslovnice brojnih svjetskih modnih časopisa.

Kako bi nadopunio Divin ispunjen reljefni izgled i zabavne sadržaje, uključujući „efekt ljepote", „lomo efekt", „listu želja" i „bonton", Samsung predstavlja „Vrhunski paket" za kolekciju „Samsung Diva 2010" kojim dodatno zadovoljava potrebe korisnica. „Vrhunski paket" uključuje trendi traku za mobitel i raskošnu ručno rađenu torbicu za mobitel od prave kože kako bi ovaj modni telefon bio „dotjeran", a sve to je lijepo predstavljeno u elegantnom pakiranju.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika