22.01.2010. / 20:35

Autor: Ana Smrečki

Vojković poslao prijeteće pismo premijerki Kosor: 'Reći ću sve što znam'

Navodna prijeteća poruka Kosorici je poslana preko treće osobe, a njome je, kako se neslužbeno tvrdi jasno dao do znanja da nedodirljivih zaista ima. «Ako se mene bude diralo, ja ću reći sve što znam», navodno je poručio Vojković premijerki koja se ozbiljno uhvatila u koštac s korupcijom u državnim tvrtkama. Ovu informaciju oštro je odbacio i sam Vojković, ali i ured predsjednice Vlade

ŠHrvoje VojkovićHrvoje Vojkovićef HSLS-a Darinko Kosor ponovno je u središtu pozornosti. Ovoga puta nije u sukobu s premijerkom Kosor, već sa članom stranke koju vodi, odnosno predsjednikom uprave Croatia osiguranja Hrvojem Vojkovićem. Kako piše Večernji list, Kosor sada tvrdi da je premijerka od njega nedavno zatražila da smjeni Vojkovića, jer joj je navodno poslao prijeteću poruku. Iako se uoči Predsjedništva HSLS-a u medijima pojavila informacija da će se na sjednici raspravljati i o toj temi, Kosor je to demantirao.

'Ako se mene bude diralo reći ću sve što znam'

Navodna prijeteća poruka Kosorici je poslana preko treće osobe, a njome je, kako se neslužbeno tvrdi jasno dao do znanja da nedodirljivih zaista ima. «Ako se mene bude diralo, ja ću reći sve što znam», navodno je poručio Vojković premijerki koja se ozbiljno uhvatila u koštac s korupcijom u državnim tvrtkama. Ovu informaciju oštro je odbacio i sam Vojković, ali i ured predsjednice Vlade.

Vojković i Kosoričin ured opovrgavaju prijeteću poruku

«Nikada nisam ništa poručivao predsjednici Vlade, osobi koju osobito poštujem», izjavio je Vojković za Večernji list, otkrivši da se nedavno susreo s premijerkom, te da će se ponovno vidjeti u Tuzli. Tamo će, naime Kosor dobiti nagradu za osobu godine u regiji, a Vojković će primiti isto priznanje za menadžera godine. Iz ureda predsjednice Vlade također je stigao demanti na navodnu prijeteću poruku.

Vojković smatra da se protiv njega vodi specijalni rat, a samo može pretpostaviti tko iza njega stoji. O tome ipak ne želi govoriti preko medija. Kaže i da je postao otporan na optužbe koje mu se stavljaju na teret, budući da ga se, kako tvrdi, smjenjuje svako malo. Smatra pak da ne postoje nikakvi razlozi za njegovu smjenu, budući da Croatia osiguranje odlično posluje. Neslužbeno se pak može čuti da su priče o Vojkovićevoj smjeni frakcijske borbe novoizabranog predsjednika stranke i nekolicine starih kadrova.

Croatia osiguranje nema svog Buljubašića

No, i da su te informacije istinite, one baš i ne drže vodu, budući da se od Vojkovićevih ljudi može čuti kako je u Croatia osiguranju preko veze zaposlen brat Darinka Kosora, ali i njegov kum Nenad Vujasinović. Kosor priznaje da njegov brat radi u spomenutom državnom poduzeću, ali opovrgava tvrdnje da tamo radi i njegov kum. Vojković pak poručuje da Croatia osiguranje nema svog Buljubašića te da su sva zapošljavanja u njegovom mandatu obavljena transparentno.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 22.01.10. 22:13

Gospodo,samo hrabro naprijed!
Tko će postaviti pitanje vlasništva stana premijerke Jadranke Kosor pošto Bajić dalazi po uhidbene naloge u vladu?Dali je ona dodirljiva?
Krvožedna histerična masa ne uviđa puno bitnije stvari oko sebe,a oni to obilato koriste.Samo da je hapšenja,onda se mi osjećamo poštenije.


registracija
3/1/10

GULLWING, 23.01.10. 07:10

Bude rekao sve što zna,a vjerovatno kako je sisao novce iz Geotehnike i ne samo on i na kraju su uništili tu istu Geotehniku...
Simo,
bude i ona došla na red......


registracija
29/11/09

Ivis, 23.01.10. 11:48

Za sada, to je lutkarsko kazaliste za "manju djecu". Tek po izborima za Sabor, moze nesto biti. Dira samo ove male vanjske momke. Zastupnike ne dira, jer gubi mnozinu. Nije jednostavno drzati vrecu nekomu, a potim ga optuziti. Ovaj Vojkovic zna sve! Prolaje li on, biti ce ZABAVE. CO obrce najveci novac u Hrvatskoj, A hijena nikada nije manjkalo! Jaci nije lako! Cesto mora gacice mijenjati.


registracija
29/11/09

Ivis, 23.01.10. 11:59

Koja ironija? Pogledajte Kaljmetu u Jutarnjaku! Ljudi??????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika