24.01.2010. / 23:06

Autor: Ana Smrečki, Hina

Priznanje iz BiH: Premijerka Kosor osoba godine; Vojković najbolji menadžer u regiji

«Hrvatska će i dalje podupirati jedinstvenu BiH u kojoj žive tri konstitutivna naroda. Kao članica NATO saveza, a vjerujem uskoro i EU-a, učinit ćemo sve da i BiH krene tim putem. BiH može računati na potporu RH na euroatlantskom putu..Ova nagrada još više obvezuje da nastavim marljivo raditi i graditi prijateljstvo i razumijevanje među ljudima i državama», poručila je Kosor

Premijerka Kosor primila nagradu za osobu godine u regijiPremijerka Kosor primila nagradu za osobu godine u regijiKako se i najavljivalo, premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Uprave Croatia osiguanja Hrvoje Vojković zajedno su u Tuli primili priznanje za svoj doprinos u regiji za proteklu godinu. No, oni nisu jedini. Priznanje koje dodjeljuje Tuzlantski list primilo je ukupno 16 osoba iz gospodarskog, političkog, kulturnog i javnog života BiH i regije. Osobom godine u jugoistočnoj Europi tako je proglašena naša premijerka Jadranka Kosor.

«Hrvatska će i dalje podupirati jedinstvenu BiH u kojoj žive tri konstitutivna naroda. Kao članica NATO saveza, a vjerujem uskoro i EU-a, učinit ćemo sve da i BiH krene tim putem. BiH može računati na potporu RH na euroatlantskom putu..Ova nagrada još više obvezuje da nastavim marljivo raditi i graditi prijateljstvo i razumijevanje među ljudima i državama», poručila je Kosor nakon u svom govoru.

'I u kriznim vremenima se može dobro raditi'

Među nagrađenim osobama iz Hrvatske nalazi se i predsjednik uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković. On je proglašen najboljim menadžerom u regiji. On je istaknuo kako nagrada pokazuje da se i u kriznim vremenima može dobro raditi. Najavio je da se planira nazočnost Croatia osiguranja u BiH. Svečanosti su nazočili i potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker i ministar kulture Božo Biškupić.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika