25.01.2010. / 14:42

Autor: Tonko Vulić

ZDRAV ŽIVOT: Marijana Batinić se uz VelaShape "topi" kao snijeg na suncu

U novom broju najpopularnijeg i najozbiljnijeg mjesečnika o zdravu i ljepoti "Zdrav život", voditeljica Marijana Batinić odala je kako će se nakon blagdana, bez vježbanja i dijete, lako riješiti suvišnih kilograma

Marijana je prvo isprobala tretman za trbuhMarijana je prvo isprobala tretman za trbuhZdrava prehrana, redovito vježbanje i uredan način života važni su faktori za održavanje vitke linije i mladenačkog izgleda za kojima teži većina žena, ali i muškaraca. No unatoč svakodnevnoj brizi, s godinama se na određenim dijelovima tijela počnu nakupljati naslage masti koje je moguće ukloniti jedino odlaskom pod nož ili nekim suvremenim kozmetičkim tretmanom, kojih je iz dana u dan sve više.

Trenutno najučinkovitiji tretman za suzbijanje masnih naslaga, celulita te ravnanje kože je VelaShape, uređaj najnovije generacije izraelske tvrtke Syneron koji objedinjuje tri učinkovite tehnologije eliminacije masti iz tijela: radiofrekvenciju, infracrveno zračenje te mehaničku i vakuum masažu.

VelaShape se primjenjuje u Centru za estetiku lica i tijela Lora (Bednjanska 8, Zagreb, tel. 01/ 6171 - 054; www.kozmetickicentarlora.hr), vlasnice Žane Barjaktarević, kozmetičarke s brojnim diplomama sa usavršavanja po cijelom svijetu.

Tv voditeljica Marijana Batinić rekla nam je zbog čega se ona odlučila na mršavljenje u VelaShape:
"Za tretman VelaShapeom odlučila sam se kako bih eliminirala suvišne kalorije nakupljene tijekom blagdanskog prejedanja. Nekoliko prijateljica mi je preporučilo VelaShape upravo zbog toga što su u najkraćem vremenskom periodu dobile najbolje rezultate. Tijekom tretmana imam osjećaj da glava uređaja usisava i "žvače" masne naslage s područja trbuha i stražnjice. Osim toga, sviđa mi se što postoji manja glava kojom se mogu tretirati i manja kritična mjesta, poput unutarnje strane koljena."

Više pročitajte u tiskanom izdanju ZDRAVOG ŽIVOTA

Vezane vijesti

'Kokice su hranjive i zdrave'

'Kokice su hranjive i zdrave'

Znanstvena studija sa Sveučilišta Scranton u Pennsylvaniji je dokazala kako su kokice hranjivije od voća i povrća, piše Gizmodo.com Nemojte se bojati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika