25.01.2010. / 13:08

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Napetosti i sukobi dvije žene u Vladi

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu jača politički terorizam, a nećemo biti pošteđeni ni prirodnih nepogoda

Anđelka ŠubašićAnđelka ŠubašićZbog punog mjeseca pojačanog utjecajem drugih napetih planetarnih aspekata ovaj tjedan obilježiti će psihička i fizička napetost. Eskaliraju sukobi koji su već započeli u zadnja dva mjeseca.

Politički terorizam jača i prijeti sustavima i državama. Iz manjih i udaljenih državica prijetnje su upućene moćnim državama koje utječu na svjetski poredak. Ciljevi su vrlo konkretni. Najjači intenzitet je kraj tjedna.

Linija nasilja, terorizma, sukoba prolazi bengalskim zaljevom, graničnim dijelovima Indije i Pakistana (između gradova Calcutta i Dacca) i penje se kroz Tibet .
Druga linija prolazi kroz dijelove SAD : istočno od Chicaga do St. Lewisa, New Orleansa i spušta se u meksički zaljev i Guatemalu.

Prirodni poremećaji (oluje, tektonski poremećaju) prijete na čvoru 130 stupnjeva zapadno i 67 stupnjeva južno, u Tihom oceanu.
U Europi je velika prijetnja Velikoj Britaniji, ali nemirna linija prolazi Varšavom, Sofijom i Kijevom. Našim Zadrom i Šibenikom.
Nasilje nad ženama, nasilje, sukobi i stradavanje mladih ljudi učiniti će da se pitamo zašto se sve to događa i što smo pogriješili.

Hrvatska vlada djelovati će dosta razumno i suvislo, ali će se iza kulisa odvijati kadrovska preispitivanja i preslagivanja. Na svjetlo dana ''proviriti'' će sukob dvije žene, a ostalo će ostati iza zatvorenih vrata. Međunarodni ugled nam je bolji usprkos skandalima.

Od svjetskih lidera u najvećoj napetosti nalazi se Barack Obama, koji zbog toga postaje borbeniji ili možda prikladnije rečeno agresivniji. Njihov čelnik za financije donijeti će mjeru za uspostavu bolje kontrole, najvjerojatnije kadrovsku.
Američki dolar kratkoročno će porasti.

Najljepši dio priče su ljubavni jadi bogatih i slavnih iz svijeta umjetnosti.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika