25.01.2010. / 17:12

Autor: Andrea Belin

Ljubav cvjeta: Sienna Miller se preselila k Jude Lawu

Nakon što je gotovo sve britanske tabloide preplavila vijest da se par razmišlja o zarukama, isti navode da se glumica prije nekoliko dana preselila k Judeu, a svoj stan navodno je već stavila na prodaju

Jude Law i Sienna MillerJude Law i Sienna MillerČini se da je glumica Sienna Miller uvjerena da će veza s Jude Lawom ovaj put trajati zauvijek.

Kako pišu britanski mediji, glumica je prije nekoliko dana spakirala kofere i preselila k Judeu, a svoj stan navodno je već stavila na prodaju.

Svojedobno se šuškalo da se par razmišlja i o zarukama. Neimenovani izvor blizak paru je kazao britanskim tabloidima kako je Jude tijekom blagdana zaključio da je Sienna žena s kojom želi provesti ostatak života što je pomalo neobično za muškarca koji je poznat po čestim izletima u postelje drugih žena.

Judeova nevjera je i glavni krivac gotovo svakog prekida s prelijepom glumicom i manekenkom.

Ljubavna afera s dadiljom njegove troje djece koje ima iz braka s glumicom Sadie Frost, bila je popraćena i medijski. Prije nekoliko mjeseci glumac je po četvrti put postao otac malane Sophie koju je pak dobio iz avanture sa Samanthom Burke.

Koliko će zajednički život i veza sa Siennom trajati ovaj put, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika