25.01.2010. / 18:00

Autor: Ivica Medo

Ivano Balić: 'Nismo igrali dobro, ali izvukli smo bod borbom i fanatizmom'

"Izvukli smo remi s velikom borbom i fanatizmom", izjavio je Ivano Balić nakon utakmice s Islandom, u kojoj je Hrvatska odigrala 26:26 i osvojila zlata vrijedan bod

Ivano BalićIvano Balić"Izvukli smo remi s velikom borbom i fanatizmom", izjavio je Ivano Balić nakon utakmice s Islandom, u kojoj je Hrvatska odigrala 26:26 i osvojila zlata vrijedan bod.

Hrvatska nije odigrala partiju za pamćenje, a to priznaje i Balić:

"Ne da nismo oscilirali, nego smo igrali loše svih 40 minuta. U napadu nismo bili tako loši, igrali smo dosta strpljivo, no obrana nije bila na razini", kaže Balić, dok Vedran Zrnić misli kako to i nije bilo tako loše kad se uzme u obzir da je Hrvatska dosadašnji dio turnira igrala bez dva lijeva vanjska.

"Valčiću je ovo bila prva utakmica nakon dva tjedna, a Islanđani su se dobro pripremili. Portiv Austrijanaca se ne smijemo opustiti, to bi bilo kobno", ističe Zrnić.

Domagoj Duvnjak postigao je važan gol u finišu utakmice. Možda će mu to podići poljuljano samopouzdanje.

"Nisam u formi kao što sam bio na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali dajem sve od sebe. Mislim da mi treba jedna dobra utakmica i da budem onaj stari", tvrdi Duvnjak i kaže kako Hrvatska mora biti zadovoljna s osvojenim bodom kojim je za još jedan korak bliže polufinalu.

"Sada se moramo okrenuti Austriji i razmišljati kako da u toj utakmici pobijedimo", zaključio je Duvnjak.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika