25.01.2010. / 22:26

Autor: Ana Smrečki

Obrat u HSLS-u: Hrvoje Vojković ostaje i u stranci i na čelu Croatia osiguranja

Iako su se uoči sjednice u medijima pojavile spekulacije da je Vojković već izbrisan iz članstva stranke, za što je navodno čak bila većina HSLS-ovaca, takav scenarij se nije mogao odigrati, budući da su nadležna tijela odlučila da Vojković dobro obavlja svoj posao. Na sjednici je odlučeno i da Vojković kao potpredsjednik HSLS-a ne može bez prethodnog dogovora s predsjednikom stranke istupati u medijima

Hvoje Vojković ipak ostaje u HSLS-u i u Croatia osiguranjuHvoje Vojković ipak ostaje u HSLS-u i u Croatia osiguranjuTresla se brda, rodio se miš. Tako bi se otprilike mogla definirati četverosatna sjednica predsjedništva HSLS-a. Iako su se preko medija slale raznorazne poruke o tome da Hrvoje Vojković odlazi iz HSLS-a i sa čelne pozicije države osiguravajuće kuće Croatia osiguranja, od smijene ipak ništa. Naime, na sjednici Predsjedništva HSLS-a odlučeno je da Vojković ostaje predsjednik uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a.

Nazdorni odbor CO i Vlada odlučili da Vojković dobro radi

Iako su se uoči sjednice u medijima pojavile spekulacije da je Vojković već izbrisan iz članstva stranke, za što je navodno čak bila većina HSLS-ovaca, takav scenarij se nije mogao odigrati, budući da su nadležna tijela odlučila da Vojković dobro obavlja svoj posao, da tvrtka posluje dobro, a nije ni zanemariva nagrada, koju je jučer primio u Tuzli, okitivši se titulom menadžerom godine u regiji.

Na sjednici je donesen i drugi zaključak, koji se tiče javnih istupa. Naime, pomalo autokratski je odlučeno da Vojković kao potpredsjednik HSLS-a ne može bez prethodnog dogovora s predsjednikom stranke istupati u medijima. Podsjetimo, cijelu priču je tek nedavno pokrenuo Darinko Kosor, koji je optužio Vojkovića za prijetnje premijerki Kosor preko treće osobe. Prijetnje je opovrgnula i premijerka i šef CO.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika