26.01.2010. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Brad Pitt kupio kuću u koju će pobjeći od Angeline

Nekretnina za koju je glumac navodno ozdvojio sedamsto tisuća dolara, nalazi u predijelu Los Angelesa, točnije na Hollywood Hillsu. Sagrađena je 1920. godine, ima dvije kupaonice, dvije spavaće sobe i bar koji je Bradu očigledno izuzetno potreban u ovim teškim trenucima

Brad Pitt i Angelina JolieBrad Pitt i Angelina JolieSapunica čiji su glavni akteri Angelina Jolie i Brad Pitt dobila je novi nastavak.

Nakon što je magazin "People" objavio vijest da najpoznatiji hollywodski par ne razmišlja o prekidu, "Daily Mail" donosi kako je glumac već kupio kuću u koju će se uskoro preseliti kako bi što prije zaboravio svoju nevjenčanu suprugu.

"Brad već neko vrijeme razmišljao kupnji stana, a sada mu naročito treba neki tihi prostor koji ga neće podsjećati na Angelinu i u kojem će moći na miru razmišljati što u budućnosti želi od svog života", kazao je neimenovani izvor.

Nekretnina za koju je Pitt navodno ozdvojio sedamsto tisuća dolara, nalazi u predijelu Los Angelesa, točnije na Hollywood Hillsu.

Sagrađena je 1920. godine, ima dvije kupaonice, dvije spavaće sobe i bar koji je Bradu očigledno izuzetno potreban u ovim teškim trenucima.

Iako joj Angelina nikada nije bila draga kao njegova bivša supruga Jennifer Aniston, Bradova majka Jane odlučila je spasiti vezu svoga sina. Naime, ona će se sljedeći tjedan sastati s Angelinom i s obzirom da godinama radi kao bračna savjetnica, pokušati pomoći u rješavanju nesuglasica.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika