27.01.2010. / 10:57

Autor: Andrea Belin

Svadbena zvona: Kristijan Curavić zaprosio Nikolinu Pišek

Par koji je u vezi od lipnja 2007. godine još uvijek nije odredio datum vjenčanja, no kako tvrdi ronilac, to će se najvjerojatnije dogoditi spontano

Kristijan Curavić i Nikolina PišekKristijan Curavić i Nikolina PišekVoditeljica Nikolina Pišek i ronilac Kristijan Curavić uskoro će stati pred oltar i zakleti se na vječnu ljubav.

Kako piše magazin "Story", Curavić je svoju djevojku zaprosio još prije godinu dana na njezin rođendan ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Bez obzira što su zaručeni već neko vrijeme, par još uvijek nije odredio datum vjenčanja, no kako tvrdi Curavić, to će se najvjerojatnije i dogoditi spontano.

"Kleknuo sam i zaprosio ženu svog života, a ona je rekla 'da'. Tada smo se i zaručili. Vjenčat ćemo se najvjerojatnije spontano, još nismo odredili datum. Za mene je to gotova priča, brak je samo formalnost", otkrio je.

Nikolina je također svojedobno govorila kako s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se udati i po drugi put postati majka.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika