27.01.2010. / 13:06

Autor: Andrea Belin

Prava istina o noći u kojoj je Woods doživio nesreću

Kada je čuo da je njegova supruga saznala za aferu s Rachel Uchitel, slavni golfer je poslao ljubavnici poruku da je samo pitanje dana kada će se razvesti. Sav izbezumljen, Tiger je sjeo u automobil i nekoliko metara od kuće, zaletio se u hidrant

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsSapunica u kojoj je glavni akter, tridesetčetverogodišnji Tiger Woods dobila je novi nastavak.

Nakon dva mjeseca napokon je otkriveno što se zapravo dogodilo one večeri kada se golfer svojim Cadillacom zaletio u hidrant, odnosno što ga je potaknulo da glavom bez obzira pobjegne iz kuće.

Kako su otkrili neimenovani izvori koji navodno jako dobro poznaju Tigerovu suprugu za portal "thedailybeast", u njegovu vjernost Elin Nordegren je sumnjala i prije nego je Rachel Uchitel o aferi s golferom progovorila u javnosti.

Kako bi dobila odgovore na neka pitanja, te kobne večeri za golfera, Elin je poslala Rachel sms poruku u Tigerovo ime.

Za to vrijeme Woods je spavao jer je predhodno uzeo nekoliko tableta za smirenje. Kada se probudio shvatio je da je Elin saznala za njegove izlete izvan bračne postelje.

Istog trenutka je poslao ljubavnici poruku da je samo pitanje dana kada će se razvesti. Elin je zatim uzela palicu za golf kojom ga je udarala dok Tiger nije sjeo u automobil.

Međutim, samo nekoliko metara od kuće, još i pod utjecajem tableta, zaletio se u hidrant i nakon toga završio u bolnici.

Podsjetimo, uz Uchitel sljedećih nekoliko dana javilo se još devetnaestak Tigerovih ljubavnica i njegovoj supruzi uistinu nije preostajalo ništa drugo nego da zatraži razvod. U tom naumu ustrajala je očigledno do prije nekoliko dana jer kako pišu tabloidi, Elin je odustala od razvoda jer ne želi da njezina djeca odrastaju bez oca.

Inače, Tiger se već neko vrijeme nalazi u rehabilitacijskom centru gdje se liječi od seksualne ovisnosti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika