27.01.2010. / 15:02

Autor: Andrea Belin

Policajci prekinuli zabavu na kojoj je bila Severina Vučković

Na fotografijama koje se nalaze na Facebook profilu arhitekta Duje Kaliterne vidi se da su njegovom veselom društvu jednom prilikom pokucali na vrata i momci u plavim uniformama

Severina Severina Arhitekt Duje Kaliterna također je jedan od aktivnijih ljudi na Facebooku.

Rijetki su oni koji nisu zamijetili da se u jednom njegovom albumu nalaze i fotografije pjevačice Severine Vučković s kojom su ga mediji i svojedobno povezivali, međutim na kraju se pokazali da su oni samo jako dobri prijatelji.

Iako se činilo da Severina previše ne izlazi otkako je zaručena za Slavka Šajinovića, po spomenutim fotografijama dalo bi se zaključiti da ima poprilično buran društveni život.

Na jednoj zabavi ekipa se čak odlučila i zamaskirati, a Severina se za tu prigodu prerušila u Kleopatru. Na drugoj fešti veselom društvu na vrata je pokucala i policija, no uopće ne sumnjamo da ih je seksepilna pjevačica uspjela šarmirati što se vidi i na Kaliterninim fotkama.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
8/1/10

Somebody, 27.01.10. 16:17

Ovaj clanak stvarno zasluzuje komentar. U nedostatku ideja komentirate fografije s Facebook-a, povezujete ih s trenutnim Severininim deckom i stilom zivota a ne navodite kada su snimljene. Dodir dna.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika