27.01.2010. / 23:08

Autor: Ana Smrečki

SDP-ovci tvrde: Kaznena prijava protiv Mršića politički spin Bajića i Vlade

SDP-ovci tvrde da je spomenuta kaznena prijava tempirana uoči aktualnog prijepodneva u Saboru samo kako bi se skrenula pozornost s vladajućeg HDZ-a, čiji je dojučerašnji visoki dužnosnik Polančec pod povećalom USKOK-a u slučaju Podravka. Proziva se i Bajić. SDP-ovci tvrde da se radi o njegovoj osveti i političkom procesu protiv Zvonimira Mršića

Predsjednik Mesić i gradonačelnik Koprivnice MršićPredsjednik Mesić i gradonačelnik Koprivnice MršićNakon najnovijih kaznenih prijava u slučaju Podravka, kojima se SDP-ov gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić te bivši čelnici Podravke Darko Marinac i Željko Đurđina terete zbog prodaje odmarališta u Pirovcu ispod cijene, počele su spekulacije tko stoji iza cijelog slučaja i tko kome ovoga puta namješta.

Mesić rođak Žarka Pavline koji je kupio odmaralište

U cijelu priču, prema riječima bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra Damira Polančeca upetljan je Žarko Pavlina, rođak još aktualnog predsjednika Mesića, koji rodbinsku povezanost ponovno odbacuje. Stoga bi Polančec trebao biti glavni svjedok u istrazi. Mršić je navodno poduzeću GB gradnja koju vodi spomenuti Pavlina prodao odmaralište u Pirovcu za nešto više od 25 milijuna kuna, a ono je tada vrijedilo 11 milijuna kuna više. Mršić se pravda tadašnjim stanjem na hrvatskom tržištu nekretnina, tvrdeći da se odmaralište nije moglo prodati zbog preniske cijene.

Mršiću se osvećuju Mladen Bajić i Vlada

SDP-ovci tvrde da je spomenuta kaznena prijava tempirana uoči aktualnog prijepodneva u Saboru i samo kako bi se skrenula pozornost s vladajućeg HDZ-a, čiji je dojučerašnji visoki dužnosnik Damir Polančec pod povećalom USKOK-a u slučaju Podravka, piše Jutarnji list.

Proziva se i glavni Državni odvjetnik Mladen Bajić. SDP-ovci tvrde da se radi o njegovoj osveti i političkom procesu protiv Zvonimira Mršića. Sigurni su da se radi o klasičnom političkom spinu državnog odvjetnika i stranke na vlasti. Podsjećaju da je SDP bio jasno i glasno protiv Bajićevog novog mandata u DORH-u, što smatraju glavnim povodom kaznene prijave koprivniče policije, kojom je obuhvaćen i Mršić.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
28/1/10

nameone, 28.01.10. 01:31

Postavlja se pitanje dal je kod nas uopće u cijeloj Hrvatskoj savjesno i pošteno napravljena barem jedna višemilijunska transakcija ili kupoprodajni ugovor.


registracija
8/7/09

bankar, 28.01.10. 03:21

pa nego šta očito je da su rekli bajiću kad se već hapsi neka se al daj malo i na ovu stranu se potrudi :) sve u svemu super dok se kolju međusobno bolje za nas


registracija
29/11/09

Ivis, 28.01.10. 05:19

Bajic je drzavni samo za vrijeme isplate place, a kada radi je samo HDZ-ovski!!!!!!!!!!


registracija
24/11/09

friz, 28.01.10. 08:37

Prvi viče, držite lopova!Mislim na Rumenog!U odnosu šta je on napravio sa "kumovom slamom" instaliranom u Podravki i šire,ovo je "mačji kašalj"!Sve ima svoje razloge.Nije razlog samo osveta,nego Tedeschi i njegov pokušaj da preuzme Podravku!Zna se dobro da se Mršić tome najžešče suprotstavlja.I sada ga treba ELIMINIRATI, dok se Podravka ne preuzme.Zna se i to da neki "kadrovi"lojalni Polančecu rade već kod Tedeschija.ODGOVOR SI DAJTE SAMI.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika