28.01.2010. / 12:36

Autor: Andrea Belin

Supruga Dennisa Hoppera: Prijetio mi je da će me ubiti

Osim što je otkrila neke prljave detalje iz njihovog privatnog života, priznala je da razvod nije njegova želja već ga je na takav potez nagovorila četrdesetsedmogodišnja kći Marin. Kazala je kako joj je glumac svojedobno prijetio ubojstvom

Dennis Hopper i supruga VictoriaDennis Hopper i supruga VictoriaNakon što je američki glumac Dennis Hopper zatražio razvod, oglasila se i njegova supruga Victoria.

Osim što je otkrila neke prljave detalje iz njihovog privatnog života, priznala je da razvod nije Hopperova želja već ga je na takav potez nagovorila njegova četrdesetsedmogodišnja kći Marin koju ima iz braka s Brooke Hayward.

Što se tiče Hoppera, Victoria tvrdi da joj je glumac koji boluje od raka prostate svojedobno prijetio ubojstvom, a pred njihovom kćeri Gelen navodno je pušio marihuanu.

Nadalje je kazala kako zbog Dennisa nije mogla graditi karijeru pa se boji da ne može sama brinuti o njihovoj kćeri.

S obzirom na sve negativnosti koje je navela za svog supruga pomalo je čudno zašto se od njega ne želi razvesti. Čini se da je i njoj važan novac baš kao i njegovoj kćeri Marin.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika